«Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Συμμετοχή σε ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ – ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ (Β Κύκλος Αιτήσεων)»

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανίων Ελλάδος (ΣΒΕ), σύμφωνα με: (α) 1. την Πρόσκληση με κωδ. ΥΕΚΑ 01 και Α/Α ΟΠΣ ΕΣΠΑ 10855 της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, (β) 2. την με Α.Π. 1663/21-08-2024 (ΑΔΑ: ΨΖΖΜ46ΝΛΔΓ-ΔΒ4) Απόφαση της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για την Ένταξη της Πράξης στο Πρόγραμμα «Ανθρώπινο Δυναμικό και Κοινωνική Συνοχή 2021 – 2027», έχει αναλάβει ως Δικαιούχος την υλοποίηση της Πράξης «Ολοκληρωμένη Παρέμβαση Συμβουλευτικής Υποστήριξης, Κατάρτισης και Πιστοποίησης για την επαγγελματική ενδυνάμωση ανέργων χαμηλών εκπαιδευτικών προσόντων σε θύλακες ανεργίας των Περιφερειών Ανατ.Μακεδονίας-Θράκης, Κ.Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δ.Ελλάδας» με Κωδικό ΟΠΣ 6016568 στο Πρόγραμμα «Ανθρώπινο Δυναμικό και Κοινωνική Συνοχή 2021 – 2027».

Η Πράξη χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ), στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ανθρώπινο Δυναμικό και Κοινωνική Συνοχή 2021 - 2027» και από εθνικούς πόρους, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. (ΠΔΕ)

Η υλοποίηση των προγραμμάτων κατάρτισης θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 82759/29-8-2022(Β4581) Κοινή Υπουργική Απόφαση «Σύστημα Σχεδιασμού και Διαχείρισης της υλοποίησης συγχρηματοδοτούμενων/επιδοτούμενων προγραμμάτων μη τυπικής μάθησης, Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Ε.Κ) και Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Γ.Ε.Ε)», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών Β’ Κύκλος αιτήσεων δεν αφορά δυνητικά ωφελούμενους που κατοικούν στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, λόγω συμπλήρωσης του αριθμού που είχε προβλεφθεί από τον προηγούμενο Κύκλο υποβολής αιτήσεων. 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ